Overgangspraktijk Nijkerk

Ingeschreven in het Bigregister onder nummer 79032598230

Aangesloten bij de kamer van Koophandel onder nummer 55844561

Bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering via Risk Direct

Klachtafhandeling via Geschillencommissie van de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen

Verklaring van Goed gedrag: Geldig tot 6-3-2022

AGB code 90-048931

Aangesloten bij DMS/Dutch Menopause Society.

Privacyverklaring

Ik, Anita Feddema, werkzaam in Overgangspraktijk Nijkerk (KvK nr 55844561), verklaar zorgvuldig met de door mij ontvangen gegevens om te gaan.

De gegevens die ik van mijn cliŽnten ontvang zijn;
Naam, adres, woonplaats, mobiel telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, naam huisarts en medische gegevens.
Deze gegevens heb ik nodig om tijdens de consulten een goede dienstverlening te bieden.

De gegevens worden vastgelegd in een extern beveiligde database van de beroepsvereniging VVOC.
Daarnaast leg ik deze gegevens schriftelijk vast in een papieren dossier. Dit dossier is opgeslagen in een afgesloten kast.
Conform eisen moet ik uw dossier 15 jaar bewaren, U kunt uw eigen dossier inzien.

Gegevens die ik digitaal ontvang zijn e-mails van cliŽnten.
Deze zijn beveiligd via mijn computersysteem. Ik archiveer geen digitale gegevens van cliŽnten.
Indien ik cliŽnten mail zal ik dit doen via Zivver, een beveiligd communicatie systeem.

Ik deel uw gegevens met niemand, vanuit mijn beroepscode en BIG registratie heb ik een beroepsgeheim.
Indien nodig neem ik in overleg met en na toestemming van U, contact met uw huisarts of andere medische behandelaar.
Deze toestemming wordt bevestigd door u met een handtekening op een daarvoor speciaal opgesteld formulier.

Afb.: LinkedIn profiel van de Overgangspraktijk Nijkerk   Afb.: Twitterberichten van Overgangspraktijk Nijkerk   Afb.: Facebook Overgangspraktijk Nijkerk

:.   Privacy   ::  Sitemap   ::  Links   ::  Over mij   .:
:.   Praktijkinformatie   ::  Contactgegevens   .: