Overgangspraktijk Nijkerk
Overgangspraktijk Nijkerk


Overgangspraktijk Nijkerk

Over mij

Mijn naam is Anita Feddema-van Leijsen (1963), gehuwd en moeder van een dochter en een zoon. Ik heb mijn verpleegkundige opleiding gevolgd aan de HBO-verpleegkunde en heb werkervaring opgedaan in de verschillende velden van de zorg. Ik heb ruim 10 jaar met veel plezier gewerkt als verpleegkundige op de acute opname afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis.

Doordat steeds meer vrouwen in mijn omgeving overgangsklachten kregen en ook bij mijzelf allerlei "vage" klachten naar voren kwamen, ben ik mij gaan verdiepen in de zorgverlening rondom de vrouw in de overgang.

Ik bemerkte dat er nog weinig gespecialiseerde zorg is voor vrouwen met overgangsklachten. Bij veel vrouwen worden klachten niet (h)erkend, maar ook veel vrouwen weten niet wat de overgang precies inhoud en wat zij kunnen verwachten.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en ben in 2012 gestart met "Overgangspraktijk Nijkerk".

Ik wil graag de individuele vrouw ondersteunen en begeleiden om op een goede manier door de overgang heen te komen en een hernieuwde balans te vinden. Daarnaast wil ik graag vrouwen voorlichten over de overgang, niet alleen als zij al overgangsklachten hebben, maar ook als zij nog niet in de overgang zijn. Zodat zij zich goed op de levensfase voor kunnen bereiden.

Ik doe dit door voorlichtingen te geven aan groepen vrouwen, bij bedrijven, instellingen en verenigingen.

Voor verdere informatie en/of een afspraak maken of voor een presentatie bij uw bedrijf, instelling of vereniging kunt u contact met mij opnemen via mijn contact pagina.  Afb.: LinkedIn profiel van de Overgangspraktijk Nijkerk   Afb.: Twitterberichten van Overgangspraktijk Nijkerk   Afb.: Facebook Overgangspraktijk Nijkerk 


:.   Privacy   ::  Sitemap   ::  Links   ::  Over mij   .:
:.   Praktijkinformatie   ::  Contactgegevens   .:

© 2012 - 2022 Overgangspraktijk NijkerkOntwerp HeRiAn Nijkerk.
Voor o.a. webdesign, hosting, domeinnaamregistratie en merkrecht. Ook voor MKB en Overheid.