Selecteer een pagina

Over mij

Ik wil graag de individuele vrouw ondersteunen en begeleiden om op een goede manier door de overgang heen te komen en een hernieuwde balans te vinden

Over mij

Ik wil graag de individuele vrouw ondersteunen en begeleiden om op een goede manier door de overgang heen te komen en een hernieuwde balans te vinden

Hallo ik ben Anita Feddema-van Leijsen, wat fijn dat je op mijn pagina kijkt.

Ik ben gehuwd en heb 2 kinderen. Ik heb mijn verpleegkundige opleiding gevolgd aan de HBO-Verpleegkunde en heb werkervaring opgedaan in de verschillende velden van de zorg, uiteindelijk ben ik met veel plezier gaan werken als verpleegkundige op de acute opname afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis.

Doordat steeds meer vrouwen in mijn omgeving overgangsklachten kregen en ook bij mijzelf allerlei “vage” klachten naar voren kwamen, ben ik mij gaan verdiepen in de zorgverlening rondom de vrouw in de overgang.

Ik bemerkte dat er nog weinig gespecialiseerde zorg is voor vrouwen met overgangsklachten. Bij veel vrouwen worden klachten niet (h)erkend, maar ook veel vrouwen weten niet wat de overgang precies inhoudt en wat zij kunnen verwachten.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en ben in 2012 gestart met “Overgangspraktijk Nijkerk”

Speerpunt is “de overgang’ maatschappelijk aanvaardbaar te maken, dat overgangszorg net zo normaal wordt als zorg voor de zwangere vrouw.

Zo ben ik voorzitter van de VVOC, werk ik nauw samen met de ontwikkelaars van de Vi health en vertegenwoordig ik de VVOC bij MenoPause Consortium een groot onderzoek dat start per maart 2024

Ik geef workshops en bijscholingen bij bedrijven met als doel een “overgangs vriendelijke” werkomgeving te creëren en vrouwen zelf en de werkgever te informeren over deze levensfase.

Voor verdere informatie en/of een afspraak maken of voor een presentatie bij uw bedrijf, instelling of vereniging kunt u contact met mij opnemen via mijn contact pagina.

“Omdat iedere vrouw uniek is, bestaan er geen kant en klare oplossingen om problemen aan te pakken. Tijdens de consulten staat jouw situatie centraal en stellen wij samen een behandelplan op. Met als doel dat jij weer in een goede balans komt.”

Contact

Voor het maken van een afspraak of informatie kun je mij van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch op 0649307895 bereiken.

Indien ik niet bereikbaar ben, kun je of een boodschap inspreken of een mail sturen met vermelding van je telefoonnummer. Dan neem ik binnen 3 werkdagen contact met je op.