Selecteer een pagina

Overgangspraktijk Nijkerk

 

overgang is een levensfase waar iedere vrouw mee te maken krijgt

Overgangspraktijk Nijkerk

 

overgang is een levensfase waar iedere vrouw mee te maken krijgt

De overgang

De overgang

In deze levensfase gaat het vrouwelijke lichaam langzaam wennen aan de verminderde hoeveelheid beschikbaar oestrogeen, het vrouwelijke hormoon. Het lichaam is op zoek naar een nieuwe balans.

Risicofactoren bij de overgang

Risicofactoren bij de overgang

De vrouwelijke hormonen, oestrogeen en progesteron zijn een beschermende factor voor het ontstaan van verschillende aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en botontkalking (osteoporose).

 

Over mij

Anita Feddema

Ik ben Anita Feddema-van Leijsen , HBO-Verpleegkundige en werkervaring opgedaan in de verschillende velden van de zorg. Uiteindelijk heb ik  met veel plezier gewerkt op de acute opname afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis.

In 2012 heb ik de opleiding tot Verpleegkundig Overgangsconsulente aan het Erasmus Medisch Centrum afgerond. Dit is een 1-jarige specialistische opleiding, de enige opleiding tot Overgangsconsulente die erkend wordt door de Dutch Menopause Society van de NVOG (Nederlandse Vereniging van Obstetrie en Gynaecologie)

In 2012 ben ik gestart met Overgangspraktijk Nijkerk

Samenwerkingen

Samenwerkingen

made by tarik

Contact

Voor het maken van een afspraak of informatie kun je mij van maandag t/m donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur telefonisch bereiken op 0649307895

Indien ik niet bereikbaar ben, kun je of een boodschap inspreken of gebruik maken van e-mail, bij mail svp je telefoonnummer vermelden.

Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op.